ΠΑΟΚ για διαιτησία και Κομίνη!

Ικανοποίηση έφερε στον ΠΑΟΚ η γενναία εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας, αφού εκτός Super League βρέθηκαν όσοι διαιτητές και βοηθοί έκριναν το πρωτάθλημα, χαρίζοντας το επί της ουσίας στην ΑΕΚ.

Εκτός πινάκων είναι οι Αρετόπουλος, Βάτσιος, Μάνταλος, Στυλιαράς και Ποντίκης που ουσιαστικά έκριναν την πορεία του πρωταθλήματος.

Αν μάλιστα μέσα σε αυτούς βρισκόταν και ο Γιώργος Κομίνης θα μιλούσαμε για την πλήρη εκκαθάριση στην ελληνική διαιτησία.

Στους δύο τελευταίους (Στυλιαρά- Ποντίκη) χρεώνεται το ότι πήραν στο… λαιμό τους τον Κομίνη στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, καταδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα ήταν πεντακάθαρο.

Μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον νέο πίνακα διαιτητών, στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίαζαν για αυτή την εξέλιξη πως:  

«Γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας από την πλειοψηφία διαιτητών που στιγμάτισαν με τις αποφάσεις και την στάση τους τόσο το προηγούμενο όσο και παλιότερα πρωταθλήματα.

Η πλήρης αξιοπιστία των πινάκων θα ερχόταν με την διαγραφή και του Γιώργου Κομίνη και θα ήταν και λογικό, εφόσον καρατομήθηκαν οι δυο άλλοι υπεύθυνοι της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!