Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Σχίζα

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενώ οι προτάσεις που φτάνουν από τα γραφεία των μάνατζερ είναι πολλές.

Θυμίζουμε, πως για τον Δικέφαλο προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Φιλ Γκος και τη νέα χρονιά, ενώ στο “κάδρο” βρίσκεται και ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Σε περίπτωση, όμως, που ο Τζόουνς δεν συνεχίσει στην ομάδα τη νέα περίοδο, οι “ασπρόμαυροι” θα είναι υποχρεώμενοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, ενώ γίνονται σκέψεις για τον Σταύρο Σχίζα, που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κολοσσού.

Με την ομάδα της Ρόδου αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με μέσο όρο 7 πόντους (55% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα) και 3 ριμπάουντ, με τις ικανότητές του να χαίρουν της εκτίμησης των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα, με την περίπτωση του Σχίζα να εξετάζεται μαζί με άλλες για τη θέση “3” και πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική έκβαση στην υπόθεση με τον Λάκι Τζόουνς.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!