Η λίστα του ΠΑΟΚ μεγαλώνει

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ προχωράει και με τον Ιούνιο να οδεύει προς το τέλος του, αυξάνονται και οι προτάσεις παικτών που φτάνουν στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Ήδη στο «φως» έχουν έρθει οι περιπτώσεις των Μάικλ Κάιζερ και Σταύρου Σχίζα, χωρίς να σημαίνει πως για την ώρα υπάρχει κάτι παραπάνω, άλλωστε ακόμα είναι νωρίς.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου θέλουν πρώτα απ’ όλα να παραμείνουν οι Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς και Δημήτρης Κατσίβελης, ούτς ώστε μαζί με τους Βαγγέλη Μαργαρίτη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Θοδωρή Ζάρα, Αντώνη Κόνιαρη, Απόλλωνα Τσόχλα και Θοδωρή Καρρά να υπάρχει ένα σημαντικός κορμός.

Πάντως, η λιστά με τις περιπτώσεις που «τσεκάρονται», μεγαλώνει, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από το Summer League του NBA και τα «λαβράκια» που τυχόν να προκύψουν, με τους Ηλία Παπαθεοδώρου και Νίκο Σταυρόπουλο να παρακολουθούν διά ζώσης το μεγάλο γεγονός.

Έτσι, μετά την ανανέωση του Βαγγέλη Μαργαρίτη και το διάστημα… ηρεμίας που ακολούθησε, το επόμενο διάστημα προβλέπεται ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν αναμένεται ιδιαίτερη μεταβολή στο μπάτζετ της ομάδας και το πιο πιθανό είναι να υπάρξει μία μικρή αύξηση συγκριτικά με την περσινή χρονιά.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!