Αποκαλυπτικός Πασχαλάκης

Για την εντυπωσιακή του παρουσία την περσινή σεζόν, αλλά και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισπράττει από τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την περσινή σεζόν: «Δεν περίμενα να βγει έτσι η χρονιά. Ήταν μια μαγική χρονιά για εμένα. Δεν την είχα καν ονειρευτεί. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήρθα με άλλες βλέψεις, ήρθα να πάρω τα παιχνίδια του Κυπέλλου, να βελτιωθώ σαν τερματοφύλακας και άνθρωπος και φυσικά να μπορώ να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: «Θετική ενέργεια υπάρχει. Θέλουμε να περνάμε καλά. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία… Περνάμε πολύ όμορφα τις στιγμές μας. Το παλεύω να είμαι… σοβαρός (σ.σ.γελάει). Έχω την υγεία μου, ζω την κάθε στιγμή. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Είμαι σε μια ομάδα που μας τα παρέχει όλα, γιατί να μην είμαστε ικανοποιημένοι; Κάνω ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν από μικρός…»

Για την αγάπη που εισπράττει από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πραγματικά εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Είναι μαγικό. Ο κόσμος είναι πολύ… θερμός. Αγαπάει πολύ την ομάδα και το δείχνει καθημερινά. Είναι ότι πιο ευχάριστο αυτή η αγάπη τους».

Για το χαμηλό προφίλ που κρατά: «Θεωρώ δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις αλλά είναι τι βάσεις έχεις από μικρός. Είναι κρίμα να καταφέρνεις πράγματα και να τα χάνεις επειδή καβαλάς ένα καλάμι. Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε χαμηλό προφίλ. Μέσα από την δουλειά όλα γίνονται».

Για την Βασιλεία: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Στο ποδόσφαιρο, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Είμαστε σε ένα στάδιο μεταβατικό. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ξανά, αυτή την ομοιογένεια, που είχε η ομάδα στο τέλος της περσινής σεζόν. Είναι πολύ εύκολο γιατί έχει μείνει ο κορμός. Αξιολογούμε τον αντίπαλο σιγά, σιγά. Ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς, να κάνει τακτική. Η προσέγγιση είναι πάρα πολύ σωστή και θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Βασιλεία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και πρέπει, να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί».

Για την δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία: Καταρχήν το κλίμα είναι απίστευτο. Είμαστε τρεις μέρες εδώ στο Χορστ, ένα πανέμορφο τοπίο, ένα πανέμορφο μέρος και θέλουμε να βγει η προετοιμασία, έτσι όπως ξεκινάει. Πάρα πολύ δυνατά, με πολύ δουλειά και θέληση.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!