Τελειώνει ο χρόνος για Κάτσε και ΠΑΟ

Στάσιμο παραμένει το θέμα νέου δανεισμού του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, με τον χρόνο να πιέζει πλέον τους «πράσινους», οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν 30.000 ευρώ επιπλέον στον παίκτη από αυτά που του προσφέρουν έως τώρα, για να τον κρατήσουν.

Ο Αλβανός χαφ έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ τον χρόνο. Κατέβηκε στα 380.000 ευρώ αλλά ο Παναθηναϊκός δίνει μόνο τα μισά (190.000) για να τον πάρει δανεικό και τη νέα σεζόν, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει πάνω από 160.000 από το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται ανυποχώρητος και ζητά να καλύψει ο Παναθηναϊκός μόνο το 50% του συμβολαίου του παίκτη, αλλά πολύ απλά αν δεν αλλάξει στάση δεν πρόκειται και ο ΠΑΟΚ να υποχωρήσει.

Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό, αφού έχει περιθώριο μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου για να ανανεώσει τον δανεισμό του Κάτσε και να μην «ξοδέψει» τη μία από τις δύο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει, λόγω των περιορισμών που έχει ως ποινή για οικονομικές ατασθαλίες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!