«Έκκληση για τη Νέα Τούμπα!»

Ο πρώην αρχηγός της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Χρήστος Παπανικολάου με ένα φοβερό μήνυμα μέσω των social media, έκανε δημόσια έκκληση για το ζήτημα του νέου γηπέδου της Τούμπας, παίρνοντας θέση, υποστηρίζοντας την τμηματική ανακατασκευή του.

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΟΦΕΛΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ!

Η χρονιά που πέρασε μας έμαθε πολλά! Ήταν ένα καλό μάθημα για όλους, αρκεί φυσικά ο καθένας να μπει στον κόπο να ξεκολλήσει από τις εμμονές του,να κάνει την αυτοκριτική του και να βγει από τη διαδικασία αυτή,δυνατότερος αλλά κυρίως σοφότερος!

Μία χρονιά που μας έδειξε, ότι δεν πρέπει να «ξεγράφουμε» κανέναν, αν δεν τον δούμε πρώτα στο χόρτο!
Μια χρονιά που μας έμαθε ότι οι λεπτομέρειες σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτές που σε οπλίζουν στο να κάνεις το πιο δύσκολο βήμα που υπάρχει στη ζωή! Το βήμα με το οποίο, από δεύτερος γίνεσαι πρώτος!

Μια χρονιά που έδειξε ξεκάθαρα,σε όσους δεν το γνώριζαν, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δε γίνεται να υπολογίζει σε συμμαχίες και λυκοφιλίες!

Μια χρονιά που μας έδειξε ότι μόνο με απόλυτη συσπείρωση γύρω από την ομάδα, μπορούμε να την σπρώξουμε στην κορυφή, ακόμα κι αν όλοι και όλα, είναι εναντίον μας!

Μια χρονιά που μας δίδαξε, ότι αν πιστέψεις στον εαυτό σου, μπορείς όχι απλά να επικρατήσεις, αλλά να ξεφτιλίσεις τους επίδοξους δυνάστες σου!

Το μεγαλύτερο όμως μάθημα που πήραμε τη χρονιά αυτή, είναι ότι ο Π.Α.Ο.Κ., είναι ένα τεράστιο μέγεθος, πλέον!
Ένα μέγεθος μη διχειρίσιμο από την πολιτική σκηνή της χώρας! Ένα μέγεθος που συνιστά απειλή,για το ίδιο το σύστημα!

Ένα μέγεθος που όλες οι σκοτεινές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν για να το αντιμετωπίσουν! Το έκαναν φέτος και είναι τουλάχιστον αφελές,να πιστέψει κάποιος, ότι δε θα το ξανακάνουν!

Πρέπει λοιπόν κι εμείς από την πλευρά μας να σοβαρευτούμε! Να περιορίσουμε αν όχι να μηδενίσουμε τα λάθη μας και να μη πιαστούμε ποτέ ξανά κορόιδα! Πρέπει να μη ρισκάρουμε, ιδιαίτερα με θέματα,ιστορικής σημασίας για τον Π.Α.Ο.Κ!

Κάνω λοιπόν δημόσια έκκληση σε όλους, όσους νιώθουμε το ίδιο για τον Π.Α.Ο.Κ, όποιο και αν είναι το μετερίζι του καθενός,να κάνει»σημαία» την παράκληση μου αυτή!

Ακόμα και στον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη,στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, και σε όλους σας! Τα μάτια μας ανοιχτά! Ας γίνουμε σοφότεροι μετά τη φετινή χρονιά που μας δίδαξε ότι δεν, μπορούμε να εμπιστευτούμε κανέναν! Που μας έδειξε ότι είμαστε μόνοι μας ενάντια σε όλους !

Αναφέρομαι στην ανακατασκευή της Τούμπας! Επειδή δε γίνεται να εμπιστευτούμε κανέναν τους, πρέπει η Τούμπα να ανακατασκευαστεί τμηματικά και όχι με κατεδάφιση! Με άδεια ανακαίνισης και όχι ανοικοδόμησης!
Πρέπει να μην μας έχουν στο χέρι! Αυτοί,δείξανε τις προθέσεις τους,αν εμείς τις αγνοήσουμε, τότε εμείς θα φταίμε!

‌Κάνε λοιπόν μια μικρή θυσία, από τον πολύτιμο χρόνο σου κύριε Σαββίδη και οργάνωσε ένα ταξίδι μέχρι το Μπιλμπάο της Ισπανίας! Πήγαινε να σου εξηγήσουν πώς κατάφεραν να ξαναχτίσουν τη γηπεδάρα του Σαν Μαμές, τμηματικά πετυχαίνοντας αυτό το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα! Έλα σε επαφή με την κατασκευαστική εταιρεία,μάθε λεπτομέρειες,εκπόνησε μελέτες και βάδισε με σίγουρα βήματα προς την αιωνιότητα!

Γιατί μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα! Αν εμπλακεί, οποιοσδήποτε κρατικός φορέας,τα πράγματα ίσως να περιπλακούν επικίνδυνα! Βάδισε αυτόνομα και ανεξάρτητα! Δεν έχεις ανάγκη κανέναν! Με τόσο σοβαρά θέματα δεν επιτρέπεται το παραμικρό λάθος!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!