«Καλό δίδυμο Βαρέλα-Χατσερίδης»

Ο Φρανκ Ζουέλα θεωρεί ότι ο Φερνάντο Βαρέλα θα κάνει πολύ καλό δίδυμο στην άμυνα του ΠΑΟΚ μαζί με τον Εβγέν Χατσερίδη που αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα.

«Ο Βαρέλα είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνουν ένα καλό δίδυμο και να βοηθήσουν την ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, πρέπει οι στόπερ να είναι γρήγοροι», τόνισε ο πρώην στόπερ του Δικέφαλου μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκη.

«Τελευταία φορά που πήγα στην Τούμπα ήταν όταν μας κάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης», πρόσθεσε, ενώ επισήμανε ότι παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζουέλα πλέον ασχολείται με τις Ακαδημίες. Γι’ αυτό τόνισε: «Στόχος μου είναι τα παιδιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον. Πολλές φορές δε δίνουμε σημασία στα παιδιά και για αυτό το ποδόσφαιρο είναι χωρίς ποιότητα και προσόντα. Ακόμη και οι γονείς δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν ξέρουν τι κάνουν τα ίδια τα παιδιά τους. Δεν υπάρχει εκπαίδευση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όταν βλέπουμε Κριστιάνο και Μέσι να έχουν προβλήματα φαντάσου τι γίνεται με τους υπόλοιπους. Λείπει η εκπαίδευση από το ποδόσφαιρο. Μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο, οι υπόλοιποι είναι θεατές. Εγώ παράλληλα με την καριέρα μου σπούδαζα και για αυτό δεν άργησα να κάνω το επόμενο βήμα. Το λάθος του ποδοσφαιριστή σκέφτεται μετά και τότε είναι αργά. Μέχρι να εκπαιδευτείς χρειάζονται τέσσερα χρόνια. Εάν δεν έχει μορφωθεί τότε δεν μπορεί να μιλήσει. Πρώτα φταίνε οι γονείς. Εάν δεν εκπαιδεύεσαι θα μείνει στάσιμο το μυαλό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!