Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Με την λίγκα να έχει κρίσιμο Δ.Σ. στις 15:00, η διοίκησή της συναντήθηκε πριν από λίγο με τον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά συμφωνία για την αναδιάρθρωση και την χρηματοδότηση από Nova-ΕΡΤ, δεν υπήρξε.

Συνάντηση λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League (15:00) είχαν –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA- ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση.

Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία και παραμένει: Η πλευρά της Super League δεν πέφτει κάτω από τον αριθμό των 14 ομάδων για την σεζόν 2019-20, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει στις 12 ομάδες, έστω και αν αυτό γίνει σταδιακά, δηλαδή από την σεζόν 2020-21. Και αυτό, με την προϋπόθεση ότι η λίγκα θα δεσμευτεί ώστε να μην κάνει αργότερα πίσω.

Όπως προαναφέραμε, στις 15:00 συνεδριάζει η διοργανώτρια με βασικό θέμα την αναδιάρθρωση και την πρόταση του υπουργού.

Αν οριστικοποιηθεί το ναυάγιο, μπαίνει οριστικά στην άκρη και η προτεινόμενη χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.

Έτσι οι 7 τηλεοπτικά «άστεγοι» θα παραμείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον της λίγκας και την έναρξη του πρωταθλήματος που οι «7» απειλούν να μποϋκοτάρουν.

πηγή:sdna.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!