Αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟΚ

Άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League εξασφάλισε  και επίσημα ο ΠΑΟΚ μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης (11/7).

Ο φάκελος των Κυπελλούχων Ελλάδας εξετάστηκε μαζί με άλλων τεσσάρων ομάδων από την επιτροπή αδειδότησης της ΕΣΑΠ και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Η επιτροπή αποτελούμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο – εκπρόσωπο ΕΣΑΠ), Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπο ΕΟΠΕ) και Βασίλη Μηνούδη (εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ), συνεδρίασε την Τετάρτη.

Μαζί με τον ΠΑΟΚ αδειοδοτήθηκαν ο Φοίνικας Σύρου, η Κηφισιά, ο Ηρακλής Χαλκίδας και ο Παμβοχαϊκός. Οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση στις 19 Ιουλίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο – εκπρόσωπο ΕΣΑΠ), Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπο ΕΟΠΕ) και Βασίλη Μηνούδη (εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ), συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου.

Πρόκειται για τη πρώτη συνεδρίαση της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και εξέτασε τους φακέλους των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός τα οποία και αδειοδότησε, για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι φάκελοι των υπολοίπων ΤΑΑ θα εξεταστούν σε επόμενη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!