«Ο προπονητής με πιστεύει»

Η αποκάλυψη της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, για όλα όσα βιώνει στην Ολλανδία, τον Λουτσέσκου, αλλά και την θέση του αριστερού μπακ που φαίνεται να του… αρέσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία: “Ήταν δύσκολη και σκληρή διαδικασία. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για μένα. Να παίζω σε μια διαφορετική θέση”.

Για το πρώτο φιλικό: “Από την αρχή της προετοιμασίας σκεφτόμουν να δουλέψω σκληρά και να αρπάξω όποια ευκαιρία μου δίνει ο προπονητής μου. Αυτός επέλεξε να με χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό που μπορούσα να κάνω είναι να μπω και να του αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση. Ήμουν και λίγο τυχερός, γιατί ήταν τραυματίες οι Βιεϊρίνια και Λεβέκ. Έπαιξα ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Για το αν μίλησε με τον Λουτσέσκου: “Ο προπονητής με βάση αυτά που μου δείχνει με πιστεύει ως αριστερό μπακ. Βλέπω έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι αυτή η επιλογή του μπορεί να με βοηθήσει στη συνέχεια”.

Για το που πιστεύει ότι είναι η φυσική του θέση: “Η θέση που ξέρω καλύτερα είναι αυτή του μέσου. Έτυχε, βέβαια, να παίξω και ως αριστερό μπακ στο παρελθόν και μου άρεσε αυτή η θέση. Το σημαντικό για μένα είναι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του προπονητή, σε όποια θέση και αν με χρησιμοποιήσει”.

Για τις σκέψεις του για την συνέχεια: “Απομένει ακόμα ένα φιλικό. Θα παίξουν τα παιδιά που δεν έπαιξαν ακόμα. Έχω αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια από την προετοιμασία. Θα με βοηθήσουν στην συνέχεια. Από εκεί και πέρα είμαι έτοιμος για ότι χρειάζεται ο προπονητής και η ομάδα”.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!