Ο όμιλος του ΠΑΟΚ στο League Cup

Στην 134η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των ομίλων του League Cup “Νίκος Σαμαράς” με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει στον Α’ όμιλο μαζί με τον Ηρακλή, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την νεοφώτιστη Α.Ε. Κομοτηνής.

Επειδή οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι 11, δεν θα γίνουν τέσσερις όμιλοι των τριών, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα γίνουν δύο όμιλοι των τεσσάρων και ένας των τριών, ενώ φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία ο τελικός θα είναι διπλός!

Πιο αναλυτικά το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η 134η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π., όπου, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν και των αποφάσεων που πάρθηκαν, προέκυψαν και οι όμιλοι του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2018-19.

Οι προκριματικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δυο (2) ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων και έναν (1) όμιλο των τριών (3) ομάδων. Στον Α΄όμιλο ορίστηκαν οι ομάδες που προέρχονται από τον Βόρειο Ελλάδα, ενώ για τους άλλους δύο ομίλους έγινε κλήρωση. Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α΄ομιλος: ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ε. Κομοτηνής
Β΄όμιλος: Ολυμπιακός Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Γ΄ομιλος: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας.

Στην ημιτελική φάση προκρίνονται οι πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος του Α΄και του Β΄ομίλου, ενώ οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα είναι νοκ άουτ.

Κατόπιν κληρώσεως προέκυψε ο Α΄ημιτελικός να διεξαχθεί μεταξύ του καλύτερου δεύτερου (Α΄και Β΄ομίλου) και της πρώτης ομάδας του Γ΄ομίλου με έδρα στον καλύτερο δεύτερο. Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του πρώτου του Α΄ομίλου και του πρώτου του Β΄ομίλου με έδρα την πρώτη ομάδα του Β΄ομίλου.

Ο τελικός θα είναι διπλός. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του Golden Set και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του νικητή του Α΄ημιτελικού».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!