«Αυτός είναι ο στόχος με τον ΠΑΟΚ»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας φανέλας της Βασιλείας, ο πρόεδρος και ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου.

Ο Ραφαέλ Βικί στάθηκε στην έναρξη της σεζόν για την ομάδα του και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ ο πρόεδρος της Βασιλείας, Μπέρναντ Μπούργκενερ, μίλησε για την πωλήσεις βασικών παικτών της ελβετικής ομάδας, αλλά και τα ματς με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Βικί (προπονητής Βασιλείας): «Είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί τη νέα σεζόν και να κερδίζουμε τα παιχνίδια στην έδρας μας.

Η πλειοψηφία της ομάδας είναι μαζί για μισό χρόνο. Νομίζω ότι αυτό μας φέρνει περισσότερη σταθερότητα. Ο Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς έχει βγάλει όλη την προετοιμασία. Ο στόχος είναι να οικοδομήσουμε σταδιακά στην ομάδα».

Μπούργκενερ (πρόεδρος Βασιλείας): «Στόχος μας είναι η πρόκριση με τον ΠΑΟΚ. Δεν πουλήσαμε παίκτες λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ορισμένοι παίκτες είχαν την επιθυμία να παίξουν στο εξωτερικό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!