Τέλος ο Πρέλεβιτς από τον ΠΑΟΚ!

Τρία χρόνια μετά την τελευταία, μεγάλη, συνέντευξη του σε Μέσο Ενημέρωσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μιλάει για όλους και για όλα στο SDNA σε μια συνέντευξη που αξίζει κάθε γραμμή της να διαβαστεί, ειδικότερα από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Διότι ο Μπάνε αναλύει μπασκετικά κάθε κίνηση, εξηγεί τα πάντα για το παρελθόν και το μέλλον και δίνει απαντήσεις σε όλα τα καυτά ερωτήματα που ταλαιπωρούν τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από τη συνέντευξη γίνεται κατανοητό ότι ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη μορφή που διοικείται σήμερα δεν έχει μέλλον. Και ως εκ τούτου με πρωτεργάτη τον Πρέλεβιτς ξεκινάει η επιχείρηση ανεύρεσης ιδιοκτήτη με πρώτη ελπίδα ο «ευεργέτης Ιβάν» να μπει γερά στο μπάσκετ και να κάνει τον ΠΑΟΚ παντοδύναμο!

Όπως αποκάλυψε ο Πρέλεβιτς αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ. Το επόμενο καλοκαίρι δεν θα είναι εκεί. Και ευχή του δεν είναι άλλη από το να αναλάβει ένας τεράστιος επιχειρηματίας. ‘Η μάλλον να αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό είναι το όνειρό του. «Αυτός είναι μονόδρομος. Η λύση είναι δίπλα μας», όπως τόνισε πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη σε δυο μέρη ΕΔΩ και ΕΔΩ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!