«Ευχή ο Ιβάν και στο μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο SDNA μιλώντας για τον πατέρα του, για το μπάσκετ, για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Σε ερώτηση αν τον ανησυχεί περισσότερο η παρουσία των Αγγελόπουλων στο μπάσκετ του Ολυμπιακού ή η πιθανότητα να μπει ο Σαββίδης στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ απάντησε: «Νομίζω οι Αγγελόπουλοι και με τις φετινές τους κινήσεις έδειξαν ότι έριξαν λευκή πετσέτα. Δηλαδή, θεωρώ ότι ενώ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, με το δικό τους τρόπο και το δικό τους μοντέλο όλα αυτά τα χρόνια, φέτος έριξαν λευκή πετσέτα. Από εκεί και πέρα, ο Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δείξει ότι αγαπάει υπερβολικά πολύ την ομάδα του. Στο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ έχει φέρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Μακάρι να έμπαινε και στο μπάσκετ, να επένδυε και εκεί και να είχαμε άλλη μία ομάδα, που θα ήταν ανταγωνιστική».

Για το αν θα βοηθούσε και εμπορικά το προϊόν η είσοδος του Σαββίδη στο μπάσκετ είπε: «Βέβαια, θα αναβάθμιζε όλο το προϊόν. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς στην Ελλάδα ελλείψει άλλων επενδυτών περιμένουμε να δούμε τους τελικούς. Σκεφτείτε ότι κι αυτοί τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βαρετοί».

Σε κάποια φάση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε το εξής: «Στη φαρμακοβιομηχανία, στα digital media, στο μπάσκετ είσαι στην κορυφή ή ανταγωνίζεσαι τους πρώτους. Στο ποδόσφαιρο θα μπορούσες να ανταγωνιστείς Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη μαζί;» Σε αυτό απάντησε ως εξής: «Δύσκολη ερώτηση, δύσκολοι αντίπαλοι. Το μέγεθος του Παναθηναϊκού αναγκαστικά, σε υποχρεώνει να πρέπει να ανταγωνιστείς με όλους αυτούς. Και στο μπάσκετ όταν μπήκαμε έλεγαν για τον Κόκκαλη. Μπήκαμε, με τον Α ή Β τρόπο, την έκανε σιγά – σιγά. Θέλω να πιστεύω ότι έχοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού δίπλα και ένα ιδιόκτητο γήπεδο, θα ερχόταν η μέρα στην οποία θα ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί».

Τέλος δίνοντας σύντομες απαντήσεις για μερικά πρόσωπα είπε:

-Παύλος Γιαννακόπουλος.
«Τα πάντα».

-Θανάσης Γιαννακόπουλος.
«Αγαπημένος θείος».

-Αλαφούζος.
«Μικρός άνθρωπος».

-Μαρινάκης.
«Δυνατός αντίπαλος».

-Μελισσανίδης.
«Έξυπνος».

-Σαββίδης.
«Εκπέμπει σεβασμό».

-Αδελφοί Αγγελόπουλοι.
«Αγαπούν πολύ την ομάδα τους, αλλά πιστεύω με λάθος τρόπο».

-Ομπράντοβιτς.
«Ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!