«Αρνητική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Στα ρωσικά ΜΜΕ μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, για τα όσα έγιναν με τον Ευγένιο Χατσερίδη, αλλά και τον πόλεμο… λάσπης που δέχθηκε ο Δικέφαλος.

Ο Κυριάκος Κυριάκος ουσιαστικά έβαλε στην θέση τους τα ρωσικά ΜΜΕ, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης από του πουθενά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δεν πιστεύω πως ο Χατσερίδης έδειξε ειδικά τις επικαλαμίδες τους στους οπαδούς της Σπαρτάκ. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε την φανέλα του σε έναν Ρώσο οπαδό που του την ζήτησε. Ο Ευγένιος είναι ένας σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος με εξαιρετική συμπεριφορά και ένας άψογος επαγγελματίας.

Γενικά παρατήρησα μια πολύ αρνητική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ από κάποια ρωσικά ΜΜΕ. Ευτυχώς με τους ανθρώπους της Σπαρτάκ είχαμε μια εξαιρετική επικοινωνία κατά την διάρκεια των δύο αναμετρήσεων. Δεν αποκλείεται να συνεργαστούμε και τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη, είναι ο άνθρωπος που μας έφτασε σε ένα κορυφαίο επίπεδο. Λόγω του Σαββίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και όλοι μας σέβονται απόλυτα την Ρωσία και τους Ρώσους»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!