Ο μεταγραφικός απολογισμός του ΠΑΟΚ

Στην ολοκλήρωση του ρόστερ φτάνει η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, της οποίας το τεχνικό τιμ πέρασε γρήγορα στον προγραμματισμό της νέας σεζόν, κάνοντας κινήσεις «ματ» από την αρχή του καλοκαιριού.

Το πρώτο χτύπημα του καλοκαιριού έγινε με την ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας με τους αθλητές Χάρη Χαραλαμπόπουλο και Νικήτα Κόχειλα, ενώ στη συνέχεια σειρά είχε η απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάτου και του περιφερειακού Διονύση Καρούτζου.

Στην ομάδα θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν ο Παύλος Μουρατίδης, ο Ξενοφών Σιορδίλης, ο Νίκος Προσινικλής, καθώς και ο Γιουράι Ζάτοβιτς, ο οποίος μετά από δύο πετυχημένες σεζόν επιλέχθηκε από την Διοίκηση να είναι ανάμεσα στους δύο ξένους που θα στελεχώσουν την ομάδα, ενώ ακόμη αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα η απόκτηση ενός Έλληνα και του δεύτερου ξένου.

Η ομάδα που δημιουργήθηκε ενόψει της νέας περιόδου αφήνει πολλές υποσχέσεις, αφού στελεχώθηκε από έμπειρους αθλητές της Α1, οι οποίοι έχουν «βαρύ» βιογραφικό…

Δίπλα στην προσπάθεια του τμήματος να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική με στόχο την τετράδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής!

Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Γιάννης Ελευθεριάδης είχε τονίσει ήδη από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου πως ο προγραμματισμός έχει στόχο στο να δημιουργηθεί μία ομάδα πλήρως ολοκληρωμένη, η οποία με σκληρή δουλειά θα έχει ως κύριο στόχο να ξαναβρεθεί ψηλά στη βαθμολογία.

Στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα του ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!