Διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο όλες τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, η κυκλοφορία των οποίων, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (20/8).

Οι τιμές παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κατηγορία #WEAREPAOK, στην οποία όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη διαρκείας στο ποδόσφαιρο, μπορούν να αγοράσουν διαρκείας και στο μπάσκετ με έκπτωση 20 ευρώ (στην τιμή ανανέωσης), σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στα VIP.

Θα πρέπει να τονίσουμε, πως για πρώτη φορά, στην τιμή της ετήσιας κάρτας εισόδου, συμπεριλαμβάνονται κανονικά και οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, πράγμα που σημαίνει πως μαζί με αυτούς του πρωταθλήματος, του Basketball Champions League και των φιλικών, ο φίλος του Δικεφάλου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τουλάχιστον 23 αγώνες στο Παλατάκι, με κόστος περίπου 3,4 ευρώ ανά αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες, σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ και τις καινοτομίες που υπάρχουν στη φετινή διάθεση.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!