«Αυτά ζήτησα από τον Τσίπρα»

Για τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τι ειπώθηκε μεταξύ τους, μίλησε στον Arena FM 89,4 o Κωνσταντίνος Πανάκας. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πορεία της φετινής ομάδας του Δικεφάλου, στο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη αλλά και στο «θέμα» που υπάρχει με την ΚΑΕ.

Για τη σημερινή συνάντησή του με τον Τσίπρα:

«Του είπα αυτό που θα του έλεγε κάθε ΠΑΟΚτσής, ζήτησα ισονομία για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα , με ξέρει κι από άλλη φορά ο κ.Τσίπρας.

Με θυμήθηκε και όταν με είδε έτεινε το χέρι του και τον τράβηξα λίγο προς το μέρος μου, για να του πω, αυτό που θα έλεγε ο καθένας, ότι μας έχεις υποσχεθεί πρωτάθλημα και ήρθε η ώρα να το πάρουμε, να γίνει η νέα Τούμπα, να βγουν οι άδειες, αλλά μου είπε να μην τα λέμε δημόσια γιατί κάποιοι θα γκρινιάξουν. Είναι οξυδερκής, επικοινωνιακός, δεν κατάγεται από πολιτικό τζάκι, είναι καλός στο να ακούει ο πρωθυπουργός».

Για την προηγούμενη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό:

«Την άλλη φορά είχαμε μεγαλύτερο ραντεβού, είναι κοντά στην ομάδα όσο του επιτρέπει η κατάσταση.

Σε άλλη συνάντηση, όταν ρωτήθηκε για να τον δει ένας οπαδός , είπε ναι να τον δω, με άφησε κι εμένα κατάπληκτο, ανέβηκα στον 6ο όροφο και του εξήγησα την κατάσταση και όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη, για τον Σαββίδη, που δίνει δουλειά. Με άκουσε , μου είπε κάποια πράγματα και δεν έδωσε υποσχέσεις».

Η φωτογραφία είναι (σ.σ. με τον Σαββίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ) είναι σκληρή, λειτούργησε αρνητικά. Είμαι αισιόδοξος ότι τα ζητήματα για το γήπεδο θα προχωρήσουν θετικά , τώρα αν βοηθήσει όπως η περιφέρεια βοήθησε την ΑΕΚ, δεν το ξέρω».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:

«Έβγαλε δύο δύσκολα παιχνίδια, έχουμε ήδη δυο βαθμούς πάνω, είναι καλός, δε θα σταθώ στις διαιτησίες, φέτος νομίζω ότι είναι πολύ καλός αν τον σταματήσουν δε θα είναι από τη διαιτησία, αλλά εξωαγωνιστικά, φέτος είναι η χρονιά μας. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, αυτό που γίνεται τελευταία στον ΠΑΟΚ είναι κοσμογονία».

Για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη:

«Στερείται λογικής, πόσω μάλλον σε μία έδρα φιλική, δεν έχει νόημα να πάει ο άλλος με στυλό στην τσέπη. Στο μπάσκετ, στην Αρτάκης , έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν εκφράζει όλη την οικογένεια, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν πετύχαινε κάποιον η φωτοβολίδα, θα έπεφταν όλοι στον Σαββίδη. Δεν πάμε στο γήπεδο για να σκοτωθούμε».

Για το «θέμα» με την ΚΑΕ, το ότι του αφαιρέθηκε το διαρκείας και αν θα ξαναπάει σε παιχνίδι μπάσκετ:

«Δεν ξέρω, δε θέλω να μιλήσω, είμαι χαλασμένος, ήταν πολύ προσβλητικό αυτό που έκανε η ΚΑΕ να μου αφαιρέσει το διαρκείας, έπαιρνα 25 χρόνια, δε θα ξαναπάρω, δεν μπορώ να πάω αφού δε με θέλουν, κάτω από πίεση του Ερασιτέχνη μου έδωσαν πίσω το διαρκείας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!