Ξεκαθάρισε για το γήπεδο ο Τσίπρας!

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, μετά την αναφορά του, στην ομιλία του, το Σάββατο (8/9), κατά την διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε την παραχώρηση χώρου για την διάπλαση της νέας Τούμπας, επανάλαβε το μεσημέρι της Κυριακής (9/9) την πρόθεση της κυβέρνησης.

Πιο αναλυτικά την Κυριακή (9/9), στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου μπροστά σε δημοσιογράφους, του τέθηκε η ερώτηση με το τι θα γίνει με την νέα Τούμπα.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε :

«Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκα χθες στην ομιλία μου. Είναι μια από τις παρεμβάσεις που κάναμε και που θα κάνουμε για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια από αυτές είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μέσω μιας ρύθμισης που θα περάσει από την Βουλή, ο χώρος που ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας, θα περάσει στον Ερασιτέχνη. Εφόσον υπάρχει επενδυτής που μπορεί να προχωρήσει σε αυτό το έργο, η πολιτεία πρέπει να το ενισχύσει. Μακάρι όλες οι ανώνυμες εταιρίες να μπορούσαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές και να πάμε σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα με όρους που έχουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες και όχι με όρους χουλιγκανισμού».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!