Οι βραβεύσεις του ΠΑΟΚ

Στη χθεσινή (10/9) κλήρωση του πρωταθλήματος βόλεϊ (δείτε εδώ περισσότερα), έγινε η παρουσίαση των καινοτομιών της νέας διοργάνωσης, αλλά και η βράβευση των κορυφαίων της περσινή σεζόν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρέδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, εκπρόσωποι των σωματείων, αθλητών, διαιτητών, αλλά και πρόεδροι κορυφαίων ευρωπαϊκών λιγκών βόλεϊ που βρέθηκαν στην Ελλάδα με την ευκαιρία των εργασιών του Δ.Σ. της VLA.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Κώστα Παϊσιάδης.

Η εκδήλωση της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Volley League ένωσε τους εκπροσώπους των πιο δημοφιλών ελληνικών ομάδων και στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις για το νέο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν 11 ομάδες, ενώ ο στόχος είναι από τη σεζόν 2020-21 να αγωνίζονται 10 ομάδες. Το εναρκτήριο σερβίς θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου 2018.

Πριν από την κλήρωση τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της σεζόν 2018-19 όπως αναδείχτηκαν μέσα από την ψηφοφορία των προπονητών.

Μεταξύ αυτών ως καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που τη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ, αλλά τη νέα σεζόν θα παίζει στον Ολυμπιακό. Τη βράβευση έκανε ο CEO της ιταλικής λίγκας, Μάσιμο Ρίκι.

Ο ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018. Την βράβευση στον εκπρόσωπο του Δικέφαλου, τον Κώστα Παϊσιάδη, έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Τέλος κορυφαίος διαιτητής της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Γιώργος Γεωργουλέας που σταμάτησε και την ενεργό δράση και έλαβε την διάκριση του από τον Α΄ αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ, τον Κώστα Παϊσιάδη του ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!