«Στόχος και οι τρεις τίτλοι»

Ο αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης τόνισε στο περιθώριο της κλήρωσης της Volley League πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζει όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει πέρσι το 4/4: «Όταν παίρνεις ένα τίτλο μέσα σε μια χρονιά διατηρείς το σερί των τίτλων, απλά έσπασε το σερί των πρωταθλημάτων. Η επιστροφή θα γίνει πιθανότατα φέτος».

Για τις δυσκολίες που θα συναντήσει για να επιστρέψει στη κορυφή: «Σίγουρα θα είναι δύσκολος ο δρόμος, όχι μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα έχει στίγμα ποδοσφαιρικό, καθώς συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο άρα και το πρωτάθλημα από μόνο του έχει μια διαφορετική αξία. Ξεχωρίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ πως εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, έχουμε περισσότερες επιλογές και κάποιοι αθλητές έχουν μεγαλύτερη διάθεση για να αποδείξουν πράγματα».

Για Τζούριτς και Φιλίποφ: «Η αξία τους είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος που να μην γνωρίζει τα δύο παιδιά. Θεωρούμε πως αν προσφέρουν τα αναμενόμενα, τότε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να πετύχει τους εσωτερικούς του στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ) και από κει και πέρα θα δούμε τι μπορεί να γίνει στην Ευρώπη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!