Ο Ζάιρο μίλησε για τον ΠΑΟΚ

Μετά από δύο χρόνια δανεισμών (τις σεζόν 2016-17 και 2017-18), ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον Ζάιρο με μεταγραφή στην Χάιντουκ Σπλιτ, το περασμένο καλοκαίρι

Ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξή του σε κροατικό σάιτ μίλησε για τον Δικέφαλου, τη μεταγραφή του αλλά και τον Ιγκόρ Τούντορ, επί των ημερών του οποίου είχε γίνει κάτοικος Τούμπας.

Για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στην Χάιντουκ είπε: «Ήμουν για διακοπές στην Βραζιλία και έπρεπε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ για προετοιμασία, γνωρίζοντας ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Δέχθηκα την κλήση των ανθρώπων της Χάιντουκ και αμέσως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, γιατί γνώριζα ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Άκουσα και για τους οπαδούς της και ήθελα να πάω στην Χάιντουκ».

Ποιο είναι το επίπεδο του κροατικού πρωταθλήματος σε σχέση με τις άλλες χώρες που έχει αγωνιστεί; «Το κροατικό πρωτάθλημα είναι λίγο καλύτερο από το σλοβακικό και στα ίδια επίπεδα με την Ελλάδα. Στο ΠΑΟΚ, είχα προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ, που στο παρελθόν προπόνησε την Χάιντουκ και έτσι γνώριζα για το κροατικό πρωτάθλημα».

Πως ήταν η συνεργασία του με τον Τούντορ στον ΠΑΟΚ; «Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του, όπως και με κανέναν προπονητή μου. Οι οπαδοί βέβαια ήταν εξαγριωμένοι με τα κακά αποτελέσματα και εγώ είχα την ατυχία να τραυματιστώ και να μην παίξω πολλά ματς στον ΠΑΟΚ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!