Πήρε άδεια ο ΟΦΗ

Το «πράσινο φως» άναψε στον ΟΦΗ η Περιφέρεια Κρήτης, ώστε να χρησιμοποιεί κανονικά το ως έδρα το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η κρητική ΠΑΕ πήρε τη σχετική άδεια που της επιτρέπει να χρησιμοποιεί το «Γεντί Κουλέ» στους αγώνες της Super League, επομένως ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (15/9) θα διεξαχθεί κανονικά στην ιστορική έδρα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια.
Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.
Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!