«Γήπεδο από την αρχή!»

Το γεγονός πως σύσσωμη η Πολιτεία και όλα τα κόμματα στηρίζουν την προσπάθεια κατασκευής του νέου γηπέδου, υποστήριξε ο Θανάσης Κατσαρής μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας πως η Τούμπα θα πρέπει να γκρεμιστεί και να γίνει από την αρχή.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Εξ αρχής αυτή ήταν η προσπάθειά μας. Είχαμε σκοπό πως όταν θα αποφασίσουμε να χτίσουμε το γήπεδο να έχουμε τη συμπαράσταση όλης της Πολιτείας. Όλα τα κόμματα έχουν πει το «ναι» στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου για να κάνουμε γήπεδο με τα δικά μας χρήματα, αυτά του Ιβάν Σαββίδη, για να έχουμε ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα περισσότερα κόμματα απάντησαν και είναι στο πλευρό μας.

Θα γίνει εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο και από εκεί θα εξαρτηθεί πως θα γίνει το γήπεδο. Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον Α.Σ. το οποίο θα το παραχωρήσουμε στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Όταν λήξει η περίοδος αυτή το γήπεδο θα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη.

Το γήπεδο θα γκρεμιστεί. Αν δεν γκρεμιστεί θα γίνει πολύ μικρότερο. Θα γίνει από την αρχή. Μέσα σε όσα ζητάμε είναι οι γρήγορες αποφάσεις σε ότι πρόβλημα προκύψει. Θέλουμε όλα να προχωράνε γρήγορα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων. Υπάρχουν τάφοι δεν υπάρχουν αρχαία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!