«Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Γουρνεζάκης, ο οποίος μίλησε για τα εισιτήρια τα οποία θα διαθέσει η Κρητική ομάδα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ τον κόσμο που περιμένει η ομάδα του στο γήπεδο αλλά και την μέχρι τώρα πορεία των Κρητικών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την σχέση που έχουν οι οπαδοί των δύο ομάδων: «Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν πολύ καλές σχέσεις αλλά πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί. Δεν είχαν ποτέ θέματα και είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους».

Για την διάθεση εισιτηρίων: «Τα εισιτήρια έχουν βγει στην αγορά για αρχή από το διαδίκτυο στο σίτε της ομάδας και μετά από τα εκδοτήρια, που έχουν αρχίσει να λειτουργούν για το παιχνίδι από χθες και σταδιακά όσο πλησιάζει ο αγώνας θα ανοίγουν και άλλα» .

Για τον κόσμο που μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδο: «Το γήπεδο αυτήν τη στιγμή χωράει 7.400 οπαδούς και το Σάββατο θέλω να πιστεύω ότι θα είναι γεμάτο και με τους οπαδούς μας και με του ΠΑΟΚ».

Για την θύρα 6 που θα ανοίξει για τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ αυτήν την στιγμή να γνωρίζω πως πάει η πώληση εισιτηρίων αλλά λόγω της καλής σχέσης των οπαδών ΟΦΗ και ΠΑΟΚ πιστεύω θα πάει καλά».

Τα μέτρα που θα πάρουν για το παιχνίδι: «Θα πάρουμε μέτρα αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η διάθεση των εισιτηρίων κυλάει σε φυσιολογικά πλαίσια».

Για την αλλαγή πού γίνεται στον ΟΦΗ: «Η ομάδα γυρνάει ξανά στην μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια και προσπαθούμε με πολύ δουλεία σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει σχέση με αυτό που αφήσαμε. Το πρωτάθλημα προχώρησε σε ευρωπαϊκά επίπεδα με ηλεκτρονικά εισιτήρια και γενικά σε πράγματα που χρειάζεται να κάνει κάποια ομάδα αν θέλει να αγωνίζεται στην Super League».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!