«Ασπρόμαυρη» ΔΕΘ!

Κάθε μέρα και ένα τμήμα του ΑΣ ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στη ΔΕΘ, αφού την Παρασκευή θα είναι το τμήμα χάντμπολ γυναικών και το Σάββατο το τμήμα χάντμπολ των ανδρών.

Αναλυτικά:

«Παρασκευοσαββατοκύριακο γεμάτη… ΠΑΟΚ θα είναι η ΔΕΘ, αφού τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν πολλές επισκέψεις, δίνοντας ασπρόμαυρο χρώμα στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή, το τμήμα χάντμπολ γυναικών θα δώσει το παρόν στις 17:00 το απόγευμα στο περίπτερο του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 15:00 αντιπροσωπεία της ομάδας χάντμπολ ανδρών θα βρεθεί στο περίπτερο για να φωτογραφηθεί και να παίξει με τους μικρούς φίλους του Συλλόγου, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 19.00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σύστημα ReMedeS, το οποίο θα παρουσιάσει ξανά, για όσους δε βρέθηκαν εχθές Πέμπτη εκεί, ο προπονητής του τμήματος στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Στέφανος Μάμαλης.

Στο περίπτερο υπάρχου διαφημιστικά φυλλάδια για όλα τα αθλήματα, ενώ διετίθενται και εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, χάντμπολ ανδρών, χάντμπολ γυναικών και πόλο ανδρών».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!