«Άλλο πρεστίζ με τη νέα Τούμπα!»

Ο Στέλιος Μαλεζάς βρέθηκε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ μαζί με τον Δημήτρη Λημνιό με τον έμπειρο στόπερ του Δικεφάλου να μιλά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί.

Ο ένας εκ των αρχηγών των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα Τούμπα, αλλά και στον νεαρό συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαλεζάς:

«Μια ομάδα για να αλλάξει επίπεδο πρέπει να το κάνει από πολλές πλευρές. Το γήπεδο είναι η μια πλευρά η κυριότερη, όπου μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει το μέλλον του με καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να με τα έσοδα που θα έχει η ομάδα, αλλά και με το πρεστίζ που θα αποκτήσει, να κάνει πολλά και στον αγωνιστικό χώρο και εκτός».

Για το τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή ένα νέο γήπεδο:

«Εννοείται ότι η ψυχολογία του και όπως βλέπει το παιχνίδι, βοηθάει πάρα πολύ τον παίκτη και είναι πολύ ωραίο το να εργάζεσαι σε ένα μέρος το οποίο σου προσφέρει ότι καλύτερο, έτσι ώστε να μπορέσεις και εσύ να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για τη δύσκολη σειρά των αγώνων: 

«Αν μη τι άλλο έχουμε αποδείξει ότι αντέχουμε στα δύσκολα. Πολλά νεαρά παιδιά έχουν δείξει την αξία τους και βρίσκονται σε αυτό το υψηλό επίπεδο που θέλουμε. Το καλό είναι η ομάδα να κερδίζει κι όταν δεν είμαστε όπως θέλουμε. Το παιχνίδι στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερο και τα παιδιά θα παίξουν φυσικά για τη νίκη.

Για τον Λημνιό:

«Στον Λημνιό εύχομαι καλή δύναμη να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να μην τα παρατάει στα δύσκολα και θα πάει μπροστά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!