«Να σεβόμαστε την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Προμηθέα και κατέκτησε την πρωτιά στα «Μαυροσκούφεια», όμως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε αρκετά πράγματα να «καυτηριάσει»…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που έχουμε να καλύψουμε αρκετά κομμάτια τακτικά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη θέληση από το ξεκίνημα κάθε αγώνα. Αν δεν αποκτήσουμε γρήγορα χαρακτήρα σκληρό και επιθετικό, δεν θα προχωρήσουμε σε κομμάτια μπάσκετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγαλύτερη επιθυμία, κάτι που πρέπει να έχουμε πάντα κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία και τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει έκπτωση στην προσπάθεια, πρέπει να είναι η ίδια σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια, μεγαλύτερη διάθεση, να σεβόμαστε εδώ που είμαστε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή εικόνα, δεν ήταν μπάσκετ. Ο Προμηθέας έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Στον ΠΑΟΚ θα παίζει αυτός που παίζει 100%. Αν ο Μαργαρίτης ή ο Γκος πρέπει να παίξει 37 λεπτά, θα παίξει 37 λεπτά.

Για να αλλάξει η κατάσταση, πας στον καθρέπτη, βλέπεις που παίζεις και κάνεις στην προπόνηση το καλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το πρόσωπο που θα έπρεπε. Πρέπει να επενδύσουμε πάνω στον χαρακτήρα μας.

Το λάθος μπορεί να γίνει. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι ο τρόπος που παίζαμε εμείς και η άλλη ομάδα. Δεν γίνεται έτσι. Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες (πλην Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού) είναι πολύ μικρές».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!