«Η Θεσσαλονίκη μου θυμίζει Νάπολι»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο, για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη, για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, για τον Σάρι, τον Ζορζίνιο, αλλά και για το Τορίνο-Νάπολι.

Αναλυτικά:

Για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη:

«Περνάω πάρα πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη, μου θυμίζει τη Νάπολι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα δυόμιση χρόνια που πέρασα εκεί πέρα και ελπίζω μόλις μπορέσω να επιστρέψω».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι και την συνάντησή του με τον Σάρι (συνεργάστηκαν μαζί στη Νάπολι):

«Χθες (20/9) συναντήθηκα με τον Σάρι, αλλά και με τον Ζορζίνιο, όπου και μιλήσαμε λίγο. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι και δυστηχώς δεν παίξαμε καλά. Με τον Σάρι πάντα τα λέμε σε καλό κλίμα. Μόνο στο τέλος είχαμε μία διαφωνία, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Χθες άκουσα το όνομά μου από την φωνή του και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και στο τέλος αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλον. Παρά αυτή την κακή στιγμή, οι σχέσεις μας παραμένουν καλές».

Για το αν διατηρεί επαφές με παίκτες της Νάπολι και για τον Αντσελότι:

«Ναι. Μιλάω συχνά με τον Κουλιμπαλί και τον Γκουλάμ, αλλά και με τον Μέρτενς. Βέβαια δεν μου λένε τις τακτικές του Αντσελότι ή τι του αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε κιόλλας γι’ αυτό. Η ιστορία θα τον κρίνει. Έχει δύσκολο ξεκίνημα, αλλά χρειάζεται τον χρόνο του».

Για το Τορίνο-Νάπολι ( οι δύο πρώην ομάδες του):

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, καθώς η Τορίνο δυνάμωσε με τις μεταγραφές των Σοριάνο και Ζαζά. Σίγουρα θα το παρακολουθήσω το παιχνίδι».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!