Κανονικά το ΟΦΗ-ΑΕΚ και ΠΑΟ-ΠΑΣ

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθούν οι σημερινοί (29/9) αγώνες ΟΦΗ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τους φόβους που υπήρχαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Αναφορικά με το πρώτο ματς, στην τελευταία σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Κρήτη και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:30, αποφασίστηκε ότι βάσει των τελευταίων πληροφοριών για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην ώρα του αγώνα, δεν υπάρχουν λόγοι ματαίωσής του.

Ωστόσο, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει με νέα σύσκεψη, ή εάν αυτή δεν γίνει, τότε ο διαιτητής του αγώνα, Τάσος Σιδηρόπουλος πριν την έναρξή του θα κρίνει για την τύχη του.

Από εκεί και πέρα, δεν τίθεται λόγος να αναβληθεί ούτε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν ότι δεν είναι τέτοιες οι καιρικές συνθήκες για να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα δώσουν κανονικά το «παρών» και στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες είναι χειρότερες τότε ο διαιτητής θα αποφασίσει για το εάν πρέπει να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία προς τη σέντρα του ματς ή όχι.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!