Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Φορτούνη!

Καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά του Κώστα Φορτούνη θα κάνει η ΑΕΚ για τις απαράδεκτες βρισιές και χειρονομίες του προς την κερκίδα της «ένωσης» στο ΟΑΚΑ, όταν σκόραρε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Ο διεθνής χαφ μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε, «ξέφυγε» στους πανηγυρισμούς του και η κάμερα τον «έπιασε» να λέει προς την εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ: «Εγώ σας γαμ…!».

Σύμφωνα με αθηναϊκή εφημερίδα, η «ένωση» θα καταγγείλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού για την απρεπή ενέργειά του.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ»

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Φορτούνης με δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ήταν λάθος να βρίσει προς την εξέδρα κατά τον πανηγυρισμό του στο γκολ εναντίον της ΑΕΚ και ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του.

Μιλώντας σε εφημερίδα που είναι φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό, έγινε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε με τις ενέργειές του και είπε: «Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!