inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Αντίπαλοι

Νέες καταγγελίες για ΑΕΚ!

ΑΕΛ και Κούγιας έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τους... χάρτινους!

Γιάννης Σωτηρίου
09.10.2018 13:03
Share
SHARE

Με νέα, μακροσκελή της ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε ότι καταθέτει μήνυση για «στημένο παιχνίδι εις βάρος της» με σκοπό το στοίχημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μετά την σφαγιαστική διαιτησία στον αγώνα με την Ξάνθη.

Παράλληλα, κάνει νέα επίθεση στην ΑΕΚ, κατονομάζοντας τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

«Μήνυση για στημένο παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΛ για το στοίχημα

Η ΑΕΛ ανέθεσε στη νομική της υπηρεσία να μελετήσει όλα τα όσα συνέβησαν τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον χθεσινό αγώνα Ξάνθη – ΑΕΛ από τους διαιτητές Λάμπρου (Ευβοίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Γιαννίκος (Πειραιά) και Φωτιάδης (Καστοριάς), αλλά και όσους τους όρισαν, για να αποφανθεί εάν η αλλοίωση του αποτελέσματος του χθεσινού αγώνα έγινε μόνο για να κερδίσει με κάθε τρόπο η Ξάνθη τους 3 βαθμούς και να μην έχει η ΑΕΛ 5 βασικούς της παίκτες στον επόμενο αγώνα ή είχε σαν σκοπό το στοίχημα.

Η ΑΕΛ έχει αποκλείσει σε κάθε περίπτωση την έννοια του ανθρώπινου λάθους και είναι βέβαιη ότι όλα όσα διέπραξαν εις βάρος της τα συγκεκριμένα πρόσωπα, το έκαναν με δόλο.

Η χρονική σειρά των δολίων συμπεριφορών είναι η εξής:

1. Στο 10ο λεπτό και οι 4 διαιτητές δεν υπέδειξαν την αποβολή του εγκληματία Ντε Λούκας, που με πρόθεση πήγε να κόψει στα δύο το πόδι του Μιλοσάβλιεβιτς και που δεν θα το έκανε ποτέ εάν δεν γνώριζε ότι θα μείνει ατιμώρητος.

2. Στο 15ο λεπτό έπρεπε να αποβάλλουν με απευθείας κόκκινη τον Μπαξεβανίδη για εκτός φάσης χτύπημα στον Σαχίτι.

3. Σε 2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός διαιτητού Γιαννίκος από τον Πειραιά με πρόθεση ανέκοψε τους Πίτι και Σαχίτι, οι οποίοι έφευγαν μόνοι τους προ του τερματοφύλακα της Ξάνθης με τον πιο κοντινό αντίπαλο στα 20 μέτρα και αντίπαλο μόνο τον τερματοφύλακα.

4. Στο 40ο λεπτό ο Λάμπρου έδωσε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Ζίζιτς ενώ έπρεπε να δώσει επιθετικό φαόυλ στον Γέντριτσεκ.

Ανύπαρκτη ήταν και η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ζίζιτς, ο οποίος τιμωρήθηκε χωρίς καν να ακουμπήσει αντίπαλο.

5. Στο 70ο λεπτό ο Λάμπρου μπροστά στον Φωτιάδη έδειξε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Καρανίκα σε φάουλ που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την κίτρινη και που θα έπρεπε να έχει δείξει 10 τέτοιες σε ανάλογες φάσεις ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.

6. Το αποκορύφωμα του δόλου του διαιτητή για την αλλοίωση του αποτελέσματος είναι ο καταλογισμός ενός ανύπαρκτου πέναλτι για φάση ενός απλού φάουλ, που δεν δικαιολογούσε καν κάρτα (γι αυτό και δεν την έδειξε) για ένα απλό μαρκάρισμα με το σώμα 5 μέτρα μακριά από την περιοχή, όπως αποδεικνύεται και από τα δεκάδες βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε όλες τις ιστοσελίδες.

Οι διαιτητές ήθελαν το παιχνίδι να λήξει οπωσδήποτε με νίκη της Ξάνθης και οι συμπεριφορές τους σε καμία περίπτωση δεν έχουν καμία άλλη λογική εξήγηση από το να έχουν παιχτεί στο εξωτερικό ή σε παράνομες εταιρείες χρήματα στο στοίχημα, γι αυτό άλλωστε και παρά το ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν 6 αλλαγές ποδοσφαιριστών, υπήρξαν πολύχρονες διακοπές από διαμαρτυρίες και τραυματισμούς και παίχτηκε πραγματικός χρόνος παιχνιδιού μόνο 10 λεπτά, οι διαιτητές κράτησαν μόλις 3 λεπτά καθυστέρηση αντί 10 λεπτών που έπρεπε να κρατήσουν, στην οποία επέτρεψαν να γίνουν μόνο 2 φάσεις κι αυτές στο κέντρο του γηπέδου.

Η ΑΕΛ θα ζητήσει την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των διαιτητών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και την άρση του απορρήτου των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Ο Λάμπρου είναι διαιτητής Ευβοίας, αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα, είναι κολλητός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου και ο πατέρας του, προπονητής από τη Χαλκίδα, αδερφικός φίλος του Θωμά Μητρόπουλου από εικοσαετίας.

Ο Λάμπρου ήταν 4ος διαιτητής (ο πρώτος ορισμός του) στον περσινό αγώνα ΑΕΚ – ΑΕΛ και με υπόδειξη του αντί να αποβληθεί ο Βράνιες που έκανε εγκληματικό χτύπημα με τα δύο γόνατα στο κεφάλι του Αγκάνοβιτς, απεβλήθη ο Αγκάνοβιτς που πήγε να προστατευθεί.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι το αποκλειστικό κουμάντο μαζί με τον Μηνά Λυσσάνδρου στην ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενος σε δεύτερο βαθμό στο Koriοpolis, αφού έχει καταδικαστεί για στήσιμο αγώνων.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που ενώ ήταν υπάλληλος στην ΕΠΟ με 800€ το μήνα είχε αγοράσει από τον μάνατζερ Τραυλό το Πόρσε Καγιέν Τούρμπο αξίας καινούργιο 200.000€.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που πρωταγωνίστησε σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ στην Ελλάδα (υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα για την παρουσία του και τον ρόλο του εκεί) όπου έγιναν επεισόδια (Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία κλπ) και στη Λάρισα προσέφερε σε προέδρους τοπικών ομάδων χρήματα για να μην ψηφίσουν τον κ. Μπουχλαριώτη και να ψηφίσουν πρόσωπο που αυτός ήθελε, καθ ‘ υπόδειξη του αφεντικού του.

Κατοικεί μόνιμα στο ξενοδοχείο Holiday Inn όπου διαμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αυτός είναι ο αρμόδιος για τους δανεικούς της ΑΕΚ, αλλά και ασχολείται αποκλειστικά με τους Έλληνες διαιτητές.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι καθημερινά με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη (ήταν και μάρτυρας υπερασπίσεως του σε πρόσφατη δίκη) και είναι φίλος με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και συναντώνται πολύ συχνά στο κατάστημα Opus στη Γλυφάδα, ιδιοκτησίας Πηλαδάκη – Ρέμου.

Σήμερα ο κ. Κούγιας τηλεφωνικά στις 8 το πρωί ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για όλα όσα έχουν συμβεί εις βάρος της ΑΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα έχει προσωπική συνάντηση μαζί του τις αμέσως επόμενες ημέρες ».

Ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου και ΑΕΚ έχουν πλούσια… προϊστορία (videos)

Όλγα Χιονίδου
10.05.2025 11:03

Με… φόρα για το διπλό στην Κρήτη

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 10:18

TV με Super League και μεγάλα ντέρμπι

Γιάννης Σωτηρίου
10.05.2025 09:55

Κ19: Φινάλε πρωταθλήματος, «ραντεβού» στον τελικό

Όλγα Χιονίδου
10.05.2025 09:35

Έγιναν «καπνός» τα εισιτήρια: Sold out η Τούμπα!

Όλγα Χιονίδου
10.05.2025 10:42

FORZA με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις!

inpaok
10.05.2025 08:41

Μπάσκετ

Η στατιστική του τελευταίου αγώνα της σεζόν

Εύα Σαράντη
10.05.2025 11:44

Ξεκούραση στη Μύκονο για Μπάρτλεϊ

Εύα Σαράντη
10.05.2025 11:24

Δεν είναι για όλους οι τελικοί

Μάνος Τσαλγατίδης
09.05.2025 23:18

Την Δευτέρα (12/5) βγαίνουν τα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 18:50

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα είμαστε στην Τούμπα για τον Αντρέ!» (pics)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
09.05.2025 15:59

Η ιστορία μιας «τρελής» ευρωπαϊκής πορείας (pics)

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 13:50

Αντίπαλοι

Δεν εξασφάλισε άδεια για την Super League 2 η Λαμία

Πάνος Γεωργογιάννης
09.05.2025 19:38

Οι σκέψεις του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 16:56

94 εκατομμύρια του Δήμου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 14:55

Τελειώνει τον Μπρούνο Άλβες ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 21:54

Το αδιανόητο παιχνίδι του Ρέι κόντρα στον ΠΑΟΚ (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 14:38

Ηλιόπουλος: «Αλίμονο αν δεν πάω στην Τούμπα»

Γιάννης Σωτηρίου
06.05.2025 13:58
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η στατιστική του τελευταίου αγώνα της σεζόν
10.05.2025 11:44
Ξεκούραση στη Μύκονο για Μπάρτλεϊ
10.05.2025 11:24
Στόχος το διπλό και το ευρωπαϊκό εισιτήριο
10.05.2025 11:03
Λουτσέσκου και ΑΕΚ έχουν πλούσια… προϊστορία (videos)
10.05.2025 11:03
Με… φόρα για το διπλό στην Κρήτη
10.05.2025 10:18

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο… κανονικός ΠΑΟΚ το έφερε στα μέτρα του

Κώστας Βασιλόπουλος
29.04.2025 14:13
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Δε γινόταν να μην κερδίσει αυτό το ματς

Θόδωρος Χαστάς
28.04.2025 23:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?