Θα ‘ναι σα να έχουμε VAR αλλά…

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό την εποπτεία των FIFΑ και UEFA αυτά που γίνονται εντός και εκτός γηπέδου, έχουν φέρει το άθλημα πίσω στις σκοτεινές ημέρες της παράγκας.

Όσες φορές Έλληνες διαιτητές έπαιξαν σε ματς του ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα ήταν ένα… όλοι να ψάχνουμε Lexotanil για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε από τις τραγικές τους αποφάσεις κατά του Δικεφάλου.

Στο μυαλό μου υπάρχουν τρία τινά, είτε είναι ανίκανοι, είτε φοβούνται, είτε κάτι άλλο συμβαίνει… Νομίζω την απάντηση την μαντεύετε και μόνοι σας.

Αυτό που έγινε στην Ξάνθη ήταν πραγματικά αηδιαστικό, ο Λάμπρου πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη διαιτησία των τελευταίων ετών.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι πως την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας βγήκε δημοσίως και μίλησε με ονόματα και στοιχεία κανενός το αυτί δεν δείχνει να ιδρώνει.

Η αθλητική και όχι μόνο δικαιοσύνη αποφάσισε, πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να τυφλωθεί και να κουφαθεί. Ένας εισαγγελέας  δεν βρέθηκε ακόμα να τον φωνάξει και να τον ρωτήσει αν έχει στοιχεία για όλα αυτά που καταγγέλλει;

Βέβαια, την ίδια ώρα τα περισσότερα ΜΜΕ της Αθήνας ασχολούνται με κείμενο των New York Times κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Γενικά δεν είμαι συνωμοσιολόγος, στο μυαλό μου η γη είναι σφαιρική και δεν μας ψεκάζουν, αλλά είμαι πεπεισμένος πως το συγκεκριμένο άρθρο δεν βγήκε τυχαία τη στιγμή που το θέμα της νέας παράγκας πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα…

Το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών ήταν η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ναι μεν θα χρησιμοποιηθεί το VAR πιλοτικά από τον Γενάρη, αλλά από του χρόνου θα λειτουργεί κανονικά.

Με λίγα λόγια από τον Ιανουάριο θα έχουμε VAR, αλλά θα είναι σαν μην έχουμε!

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να νικά και ας μην παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, άλλωστε αυτό τους πονάει περισσότερο…

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!