Τις δικές τους ευχές για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία, έστειλαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής.
Οι «ασπρόμαυροι», αλλά και ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, ευχήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «καλή επιτυχία» για την αναμέτρηση με τους Ούγγρους, ενώ να σημειώσουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Νίκος Καρέλης και ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει:
«Κύριοι, ο Πρόεδρος κ. Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχονται καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες με τις Εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας και της Φιλανδίας την Παρασκευή 12/10/2018 στα πλαίσια του Nations League 2018-2020».