«Πρέπει να πάρουμε τη νίκη»

Για την αναμέτρηση με την Βόννη, μίλησε στη Media Day, που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, σημειώνοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Η Βόννη έχει κρατήσει τον κορμό από πέρυσι, παίζει δυνατά με μεγάλη ενέργεια και σε υψηλό ρυθμό. Χρειαζόμαστε την πρώτη νίκη στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε.

Αρχίζουμε και συνηθίζουμε να παίζουμε με απουσίες… Ο Γκαρετ δεν θα αγωνιστεί και αύριο, τα παιδιά θα προσπαθήσουν για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να καλύψουν τα κενά.

Η Βοννη είναι μια μικρή Λούντβιγκσμπουργκ. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τα ριμπάουντ και τις κατοχές. Τα ριμπάουντ είναι πρόβλημα λόγω των απουσιών μας και θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση.

Έχουν ικανότητα στο τρίποντο κάτι που επιδιώκουν και από δεύτερες επιθέσεις και μέσω από τη δημιουργία.

Πρέπει να το πάρουμε το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό αν και πρώτο . Βέβαια η πορεία μας στο BCL δείχνει πως δεν παίζει ρόλο μόνο πως ξεκίνησες αλλά πώς τελειώνεις τους ομίλους.

Συμπληρώνουμε 400 ματς, ένα ωραίο ιστορικό γεγονός και θα είναι ένα από τα κίνητρα μας για τη νίκη.

Το πιο σημαντικό είναι να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Δεν είναι εύκολο με τόσες πολλές απουσίες, αλλά ζητούμενο είναι μέσα από τη συσπείρωση να παίξουμε πιο δυνατά και καλά.

Ο Γκος είναι εκτός προπόνησης 3μιση εβδομάδες. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε, εάν θα αγωνιστεί».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!