Μιμείστε τους… γραφικούς;

O Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τις αντιδράσεις της ΑΕΚ μετά την τιμωρία της για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γυρίζει το χρόνο πίσω λίγους μήνες πριν…

Η τιμωρία της ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη, προκάλεσε… σεισμό στην κοινωνία της ΑΕΚ. Από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση μέχρι και την Δευτέρα, διαβάσαμε και ακούσαμε… μυθιστορήματα.

Αίφνης στον οργανισμό της ΑΕΚ, αισθάνθηκαν … αδικημένοι. Αίφνης εκείνο το περίφημο… «ότι λέει ο νόμος» που χρησιμοποίησαν αμέτρητες φορές ως επιχείρημα πέρσι την άνοιξη, πήγε περίπατο. Άλλαξε το αφήγημα…

Σύσσωμη η κοινωνία της ΑΕΚ (επίσημα και ανεπίσημα, κρυφοί και φανεροί υποστηρικτές της), άρχισε να μιλά για… αδικίες και πρωταθλήματα που δεν κρίνονται στα γήπεδα. ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ, αισθάνθηκαν αδικημένοι. Και τι έκαναν; Αντέδρασαν.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήσαμε πέρσι εμείς. Ξαφνικά μιμήθηκαν εμάς. Πέρσι μας χαρακτήριζαν… γραφικούς. Φέτος, με την πρώτη επιβολή ποινής, μιλούν για αδικία. Με τον πιο γραφικό τρόπο!

Να θυμίσω λοιπόν στους… αδικημένους πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 βαθμούς λιγότερους. Να θυμίσω ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα γιατί κάποιοι σκηνοθέτησαν τραυματισμό Γκαρθία στην Τούμπα και ο Κομίνης με τον Ποντίκη ακύρωσαν το γκολ του Βαρέλα ενώ πρώτα έδειξαν σέντρα, στην πιο γελοία διαιτητική παράσταση που δόθηκε ποτέ σε γήπεδο του πλανήτη γη.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!