«Βλέπω έναν ώριμο ΠΑΟΚ»

Ο Γιασεμάκης Γιασεμή κατέθεσε την άποψη του

Ο Γιασεμή Γιασεμάκης μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τον Άγγελο Αναστασιάδη, τις εντυπώσεις του από τον φετινό ΠΑΟΚ, και την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καριέρα του αφού «κρέμασε» τα παπούτσια του: «Είμαι προπονητής εδώ και λίγους μήνες».

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο και τις σχέσεις του με τους προπονητές που είχε: «Ο κάθε προπονητής έχει την δική του προσωπικότητα, με την πορεία μου, πέρασα από πάρα πολλούς προπονητές. Από τον καθένα πρέπει να πάρεις τα καλύτερα στοιχεία, ο καθένας δημιουργεί την δική του φιλοσοφία και προσπαθεί να ακολουθήσει αυτά που νομίζει πως είναι καλά».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Εγώ έζησα σε ομάδες και με δυο μεγάλες προσωπικότητες, με τον κ. Μπάγεβιτς και με τον κ. Αναστασιάδη. Από τον καθένα πήρα ξεχωριστά κομμάτια, κι από τους επόμενους προπονητές πήρα πράγματα, όμως αν ήθελα να φωτογραφήσω κάποιον ότι με βοήθησε, ήταν ο κ. Αναστασιάδης που δουλέψαμε μαζί τεσσεράμιση χρόνια περίπου».

Για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να βλέπω όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά προσπαθώ να μη χάνω και πολλά ματς. Βλέπω φέτος έναν ώριμο ΠΑΟΚ. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως φέτος είναι πιο σταθερός, και στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Πέρσι έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά έγιναν περίεργα πράγματα. Βλέπω φέτος μια σοβαρότητα και από τους φιλάθλους, μακάρι να συνεχιστεί το ίδιο. Πιστεύω η επιτυχία του ΠΑΟΚ, ανήκει και στον κορμό που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια. Χρόνο με τον χρόνο γίνονται προσθαφαιρέσεις, δεν φεύγουν όλοι για να έρθουν καινούριοι. Όταν υπάρχουν ξένοι ποδοσφαιριστές για πολλά χρόνια, μπαίνουν στη φιλοσοφία της ομάδας πιο εύκολα, κι αυτό φέτος ο ΠΑΟΚ το πετυχαίνει.

Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται κάθε χρόνο είναι πιο ποιοτικοί και κάνουν το ποδόσφαιρο να φαίνεται πιο απλό. Το ουσιαστικό ποδόσφαιρο σου δίνει τα αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι, για αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Κάθε παίκτης βάζει το δικό του στίγμα στην ομάδα».

Για το επικείμενο Άρης-ΠΑΟΚ: «Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια. Όλοι θέλουν να ξεκινήσουν στην βασική 11αδα. Είναι τα ματς που θέλεις να το γουστάρεις περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής».

Για την εθνική Κύπρου επί Άγγελου Αναστασιάδη: «Γινόντουσαν κλήσεις στην εθνική ομάδα, αλλά οι περισσότεροι δεν ήθελαν να έρθουν να παίξουν για να μην τραυματιστούν. Μέσα από την διαχείριση που έκανε ο Άγγελος όμως στην εθνική, παρακαλούσαν όλοι να έρθουν μετά από δυο-τρία χρόνια».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη και την εθνική Ελλάδας: «Εγώ αυτό που έχω πει, είναι ότι δεν έχει καμία σχέση να είσαι προπονητής ομάδας 1ης κατηγορίας, με το να είσαι ομοσπονδιακός προπονητής. Για να είναι κάποιος επιτυχημένος, πρέπει να βγάλει την κουλτούρα του Έλληνα στο γήπεδο. Ο Αναστασιάδης είναι ο αρμόδιος για να βγάλει το 100% των Ελλήνων παικτών στο γήπεδο. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, αυτό που τους λείπει είναι η ομοιογένεια, το πάθος. Είναι γεννημένος νικητής ο Άγγελος, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τον πάγκο της ομάδας. Σε όλες τις ομάδες του προσπαθούσε να τερματίσει πρώτος. Το έλεγε πάντα, πως πήγαινε για να κερδίσει».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!