«Αγώνας… 6 βαθμών!»

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Πάκο Ερέρα, τονίζοντας πως δεν είναι αγώνας 3 βαθμών αλλά… 6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των «κίτρινων»:

«Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, οι εικόνες που έχω δει μου λένε ότι εδώ θα είναι ένα πιο θερμό παιχνίδι. Στην Ισπανία το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ το ζούνε σε όλη την χώρα, εδώ τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, συγκεντρωμένα στην Θεσσαλονίκη όπου το ζουν πολύ έντονα.

Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά, να πετύχουμε τον στόχο μας και να είναι μία γιορτή για όλους.

Αυτοί οι αγώνες όμως είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους, δεν υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι αγώνες σημαντικοί και κρίσιμοι και πρέπει να τα καταφέρουμε. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι τριών βαθμών, είναι ένας αγώνας έξι βαθμών. Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση, ο κόσμος μας περιμένει να το κερδίσουμε, θέλουμε να το κερδίσουμε. Μία νίκη μέσα στην έδρα μας θα μας δώσει και αυτοπεποίθηση που ζητάμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό είναι να τρέξουμε πολύ, να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Δεν αρκεί μόνο να τρέξουμε, αλλά πρέπει να τρέξουμε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Να έχουμε την κατοχή της μπάλα και να κυνηγήσουμε το γκολ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!