«Καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πανσερραϊκή την Κυριακή (21/10) στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία και η «φύλακας-άγγελος» της «ασπρόμαυρης» εστίας, Ανθή Παπακωνσταντίνου μίλησε στο INPAOK, για τους στόχους της ομάδας την φετινή χρονιά, τις «ριζικές» αλλαγές που έγιναν, την νέα έδρα του Δικεφάλου, αλλά και τους προσωπικούς της στόχους.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Οι στόχοι μας είναι όπως κάθε χρόνο είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, να έχουμε μία καλή πορεία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε και το κύπελλο».

Για τις μεγάλες αλλαγές στην ομάδα:

«Γενικά, αλλάξαμε «ριζικά» φέτος. Όταν φεύγουνε παίκτριες που ήταν πολλά χρόνια, σίγουρα μία ομάδα αλλάζει. Το καλό είναι ότι ήρθαν πολύ καλές και δυνατές παίκτριες που μπορούνε, να καλύψουν τα κενά, αλλά και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Είμαι χαρούμενη, γιατί πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε ωραίο κλίμα και πιστεύω πως αυτό θα βγει και στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αλλαγή της έδρας:

«Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς από εκεί που ήμασταν κάθε χρόνο σε πλαστικό γήπεδο, θα είμαστε σε φυσικό και πόσο μάλλον στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας που είναι ένα κέντρο που θα ήθελε ο καθένας να προπονείται. Είμαστε πολύ τυχερές και επειδή ο ΠΑΟΚ μας τα προσφέρει όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να τον φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τους προσωπικούς της στόχους:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, ώστε να κατακτήσει τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!