«Δεύτερη φορά και καλύτερη!»

Ευχαριστημένος από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς, μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, πως η δεύτερη θητεία του στο Δικέφαλο θα είναι ακόμα πιο πετυχημένη.

Αναλυτικά ο Σέρβος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη μου θητεία ήμουν πολύ ευχαριστημένος και τώρα είδα τα ίδια άτομα να περιβάλλουν τον σύλλογο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που επέστρεψα, μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας πείστηκα ότι θα υπάρχει καλό κλίμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε μία πολύ καλή σεζόν, πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έφτασα την Παρασκευή (191/)) και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να αγωνιστώ. Έκανα κάποιες προπονήσεις μόνος μου αλλά ακόμα δεν είμαι στο επίπεδο κατάστασης που θέλω.

Γνωρίζοντας πολλούς ανθρώπους από την ομάδα του ΠΑΟΚ, αυτό το διάστημα προσαρμογής με τους καινούργιους μου συμπαίκτες θα είναι πολύ μικρό και θα προσφέρω αυτά που μπορώ πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή νίκη μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

«Υπενθυμίζω ότι στην πρώτη μου θητεία φτάσαμε μέχρι την δεύτερη φάση του Eurocup. Τερματίσαμε πέμπτοι στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό από τον Φάρο Κερατσινίου. Φέτος θέλω να κάνω ακόμη καλύτερη χρονιά και να φτάσει η ομάδα σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.»

«Τα περισσότερα πράγματα στην ομάδα είναι ίδια. Ούτε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζομαι έχει αλλάξει».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!