«Να μείνω για να παίζω λίγο;»

Προβληματισμένος με το χρόνο συμμετοχής του στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ευγένιος Χατσερίδης, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για τη συνέχεια…

Αναλυτικά ο Ουκρανός αμυντικός δήλωσε:

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία, δεν είμαι Έλληνας. Έχω ένα επίθετο που είναι ελληνικό, ξέρω μόνο μερικές λέξεις στα ελληνικά. Πιστεύουν εκεί ότι είμαι Έλληνας, με λένε «Χάτσε». Ίσως δεν σκέφτονται, δεν ξέρω, αλλά δεν είμαι καθόλου Έλληνας.

Όλοι στην ομάδα μιλάνε αγγλικά εκτός από εμένα αλλά είμαι σε διαδικασία εκμάθησης, έχω μαθήματα 3-4 φορές την εβδομάδα. Η ομάδα με δέχτηκε κανονικά, ο Σάχοφ με βοήθησε πολύ και συνεχίζει να με βοηθάει.

Είναι κακό που δεν έχω ελληνικό διαβατήριο. Λόγω του ορίου, μερικές φορές δεν μπαίνω στην αποστολή. Μου προσφέρουν ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν το χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί το χειμώνα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;

Θέλω να αγωνίζομαι! Τα πάντα μου ταιριάζουν, αλλά θέλω απλώς να παίξω περισσότερα ματς…

Στον αγώνα με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα, την ώρα που πηγαίναμε να χαιρετήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάποιοι Ρώσοι από την διπλανή εξέδρα άρχισαν να προκαλούν. Γνωρίζω ρώσικα και κατάλαβα ότι μου φώναζαν «έλα εδώ» και μου έδειχναν τα δάχτυλά τους. Συνήθως συγκρατούμαι αλλά μου ήταν αδύνατο να μην αντιδράσω. Και έτσι τους έδειξα τις επικαλαμίδες .

Υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο γιος του μίλησε με τον Βαντίμ Σαμπλί (ο εκπρόσωπός του) και του είπε: «ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια αυτή ήταν ασέβεια»..

Απάντησα πως δεν είχα καμία διάθεση να δείξω ασέβεια. Με προκάλεσαν και με την κίνηση μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!