Παρουσιάστηκε ο χορηγός (pics)

Στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας ομορφιάς και περιποίησης προσώπου ICON Beauty, η οποία θα είναι για δεύτερη χρονιά χορηγός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Το παρών έδωσαν οι παίκτριες Ανθούλα Ταρπάγκου (αρχηγός της ομάδας), Αλέξης Γκόβαν, Ρένια Καρλάφτη, Κέιλον Γουίλιαμς, Τζέσικα Τζάκσον και Φαίη Κωτούλα.

Μίλησαν ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Αγγελίδης, η αρχηγός της ομάδας Ανθούλα Ταρπάγκου, η Φανή Ανδρεάδου η οποία είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας, η Συρματένια Αδαμίδου η οποία είναι πρόεδρος και υπεύθυνη χώρων και εκπροσώπησης της εταιρείας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

Βασίλης Αγγελίδης:

«Είμαστε εδώ να παρουσιάσουμε τον χορηγό μας και θα ήθελα εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω την ICON Beauty που μας στηρίζει. Ο χορηγός θα παρουσιάζεται στο πίσω μέρος της φανέλας».

Ανθούλα Ταρπάγκου:

«Ευχαριστούμε την ICON Beauty. Οι υπηρεσίες είναι πολύ καλές και έχουμε μείνει ευχαριστημένες όλα τα κορίτσια και ευχαριστούμε την εταιρεία γι’ αυτό».

Φανή Ανδρεάδου:

«Με μεγάλη χαρά βοηθάμε τον ΠΑΟΚ και φέτος. Ιδρυθήκαμε πριν από δύο χρόνια και επειδή η εταιρεία έχει να κάνει με τις γυναίκες, για αυτό μπήκαμε στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι αθλήτριες είναι και γυναίκες και θέλουμε από την πλευρά μας, να τους βοηθάμε ψυχολογικά, ώστε να κερδίζει. Θα είμαστε δίπλα στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθάμε όσο μπορούμε».

Συρματένια Αδαμίδου:

«Έχουμε διάφορες παροχές που μπορούμε να καλύψουμε και για άνδρες, όχι μόνο γυναίκες. Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με τα κορίτσια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μακάρι να συνεχιστεί για πολλά χρόνια η συνεργασία μας».

Δείτε τις φωτογραφίες μέσα από τον «φακό» του INPAOK:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!