«Άλλοι αποφάσισαν…»

Στις αποφάσεις των διαιτητών στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάποελ Χολόν για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.

O προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στην κατανομή των φάουλ και κατά συνέπεια των ελεύθερων βολών, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα, παίξαμε καλύτερα από τη Χάποελ και αξίζαμε τη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κρατήσαμε μια πολύ καλή ομάδα στον τομέα της επίθεσης στους 72 πόντους, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι κύριοι σήμερα αποφάσισαν για το παιχνίδι και αυτοί δεν ήταν οι παίκτες. Θέλουμε σεβασμό, επειδή αξίζουμε σεβασμό. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη σήμερα.

Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα στον όμιλο μέχρι το τέλος. Φυσικά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παίξουμε πιο έξυπνα, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα».

Για τη διαφορά από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για 40 λεπτά. Πολλές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και φυσικά όταν σε ένα σκληρό παιχνίδι μια ομάδα έχει τις διπλάσιες βολές από την άλλη, τότε υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω ότι στα πρώτα 16 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι βολές ήταν 17-0 υπέρ της Χολόν. Αυτό είναι απίθανο για αυτό το παιχνίδι, απίθανο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!