Οδηγίες για τους ΠΑΟΚτσήδες (pic)

Ενόψει του επόμενου εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τσεχία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα BK Opava – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 (19:30 ώρα Ελλάδας – 18:30 ώρα Τσεχίας).

Σε συνεργασία με την BK Opava, έχει εξασφαλιστεί ήδη συγκεκριμένος χώρος στη Hala Opava, για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που αναμένεται να βρεθούν στην Τσεχία. Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στις θύρες C2, B3 και B4 του γηπέδου.

Για το διάζωμα C2, είναι δυνατή και η OnLine αγορά των εισιτηρίων στη διεύθυνση http://bkopava.sport-ticket.cz/online/#/tickets/matches/sektor/12/C2

Η τιμή του εισιτηρίου για όσους το αγοράσουν μέσω internet μέχρι και την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου είναι 160 Κορώνες Τσεχίας (CZK), περίπου 6,20 €.

Για όσους προμηθευτούν τα εισιτήριά τους την ημέρα του αγώνα, μέσω internet ή τα αγοράσουν από το ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει στη Hala Opava, η τιμή θα είναι 180 CZK (περίπου 7 ευρώ).

*Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου μπορούν να πληρώσουν την αξία τους και σε ευρώ, καταβάλλοντας όμως το ακριβές ποσό (7€), γιατί σε περίπτωση που χρειαστούν ρέστα, θα τα πάρουν σε CZK.

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου η αγορά εισιτηρίων δεν μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, αλλά μόνο με μετρητά.

*Η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο μπορεί να αρχίσει 75 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

*Στο γήπεδο απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα

πηγή: paokbc.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!