Απαλλαγή σε Κουλούρη!

Τι είπε ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη Αργύρης Λίβας, στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον… πανηγυρισμό στον αγώνα με τον Ατρόμητο. «Επειδή είχαν καλέσει τον Πασχαλάκη και τον Φορτούνη, πρέπει να καλέσουν και τον Κουλούρη – Δεν παραδεχόμαστε την πράξη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αθώος λόγω… αμφιβολιών. Ο δικηγόρος του Ευθύμη Κουλούρη, Αργύρης Λίβας, αρνήθηκε την κατηγορία ότι ο διεθνής επιθετικός, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έβρισε προς τους φιλάθλους, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος έχει ασκηθεί δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, επειδή «απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους φέρθηκε απρεπώς επιδεικνύοντας ανάρμοστη διαγωγή» με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, που θα την εκτίσει στον αγώνα του Σαββάτου (3/11) με τον ΠΑΟΚ.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αργύρης Λίβας, ζήτησε από τον αναπληρωτή αθλητικό δικαστή Χριστόφορο Μάρκου, να δει το βίντεο του αγώνα, κάτι που όπως ειπώθηκε, θα γίνει.

«Δεν παραδεχόμαστε την πράξη. Αν θα δείτε το βίντεο μία φορά, θα το δείτε και άλλες φορές μην τυχόν, μπορέσετε να καταλάβετε τι κάνει, τι λέει. Δεν καταλαβαίνει κανείς, είμαι απόλυτος. Το έχω δει το βίντεο κύριε πρόεδρε 10 φορές , δεν θα καταλάβετε απολύτως τίποτα. Στο γήπεδο υπάρχουν μόνο δικοί μας φίλαθλοι. Απευθύνεται στους δικούς μας φιλάθλους, βάζει γκολ στο 88’, είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος… Αν θα το δείτε, δεν θα μπορέσετε να καταλάβει τι λέει» υποστήριξε ό κ. Λίβας.

Ακόμη, έκανε λόγο για αόριστη δίωξη καθώς «δεν λέει κάτι συγκεκριμένο και δεν λέει γιατί δεν μπορεί από το βίντεο ή μια φωτογραφία να καταλάβει» ενώ ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό δεν διέλαθε της προσοχής των διαιτητών. «Πανηγυρίζει μόνος του και είναι 1.000.000% σίγουρο ότι η προσοχή των διαιτητών είναι στραμμένη πάνω του, μήπως βγάλει τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς. Τρέχει μόνος του και αν είχε γίνει το παραμικρό, θα το είχε γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα».

Ο κ. Λίβας τέλος, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες τιμωρίες στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Κώστα Φορτούνη στους οποίους επιβλήθηκε μία αγωνιστική. «Γράφτηκαν κάποια δημοσιεύματα κι επειδή είχαν καλέσει τον Πασχαλάκη και τον Φορτούνη, έπρεπε να καλέσουν και τον Κουλούρη. Αυτή είναι η ταπεινή μας άποψη. Πιστεύω ότι θα μας δικαιώσετε βλέποντας το βίντεο».

Μέσα στην ίδια μέρα η Super League ανακοίνωσε την απόφασή της για το συγκεκρμένο περιστατικό, με την διοργανώτρια αρχή να απαλλάσει τον Έλληνα επιθετικό.

Αναλυτικά η απόφαση της Super League:

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ):

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 35340/29-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 2-11-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!