Απόλλων: «Φέρτε ξένους διαιτητές»

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε «αιχμηρή» ανακοίνωση, με την οποία αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην ΚΕΔ, ζητώντας από τον Μέλο Περέιρα ξένους διαιτητές.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ πρόεδρε της ΚΕΔ, κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα, ανοχή… τέλος. Είμαστε φιμωμένοι λόγω των βαρύτατων προστίμων που προστατεύουν αυτούς που κάθε εβδομάδα κόβουν βαθμούς από την ομάδα μας. Αυτούς που δεν σέβονται την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Όπως απόψε, σε ένα ματς μια κατηγορία για την ομάδα μας.

Σε ένα ματς που ο Απόλλων Σμύρνης μπορούσε να φύγει νικητής αλλά κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη. Πάψτε να ενδιαφέρεστε μόνο για την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν αντέχουμε άλλο. Μαζέψτε τους και φέρτε ξένους διαιτητές και σε εμάς. Διαφορετικά, πείτε μας να αποχωρήσουμε μόνοι μας.

Ενημερώστε μας να σας αδειάσουμε τη γωνιά. Φέρτε ξένους διαιτητές, διαφορετικά πείτε μας ότι μας έχετε υποβιβάσει ήδη. Φέρτε ξένους διαιτητές γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. Παίζουμε την επιβίωσή μας και έχουμε να αντιμετωπίσουμε οφσάιντ κάτω από τη σέντρα, φάουλ που τα δίνει η εξέδρα, οφσάιντ δύο μέτρα που βλέπουν όλοι εκτός από αυτόν που πρέπει και κίτρινες κάρτες για ψύλλου πήδημα. Διώξτε τους ή διώξτε εμάς.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!