«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League , τοποθετήθηκε ο Ίστβαν Κόβατς, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Βίντι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Συμφωνώ και εγώ με τον προπονητή μου, πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Τούμπα. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε καλά, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα για να προχωρήσουμε στους ομίλους, θέλουμε να ονειρευτούμε. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο σπίτι μας. Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας με ζεστή καρδιά, αλλά κρύο αίμα.

Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ήταν μία καλή εμπειρία γιατί μάθαμε πολλά απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ελληνικές ομάδες και αυτό μας βοήθησε πολύ για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας, ήταν τα πιο σημαντικά μέσα στη σεζόν. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε. Δεν έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ ή η Τσέλσι είναι αντίπαλοι μας. Θα είναι καλό να κερδίσουμε στο σπίτι μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!