Εισιτήρια τέλος!

Ανακοίνωση-προειδοποίηση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Βίντι, σημειώνοντας ότι κανένας οπαδός των «ασπρόμαυρων», δεν πρέπει να πλησιάσει την Groupama Arena χωρίς εισιτήριο.

Συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήρια ή με «μαγικά χαρτάκια», που έχουν λάθος στοιχεία πάνω τους, με την τοπική αστυνομία, αλλά και τον απεσταλμένο υπεύθυνο ασφαλείας της UEFA, να προειδοποιούν πώς δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να μπει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

Παράλληλα εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε στην κερκίδα των Ούγγρων, ενώ τα εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν εδώ και 10 ημέρες, ενώ δεν μπορεί να γίνει και αλλαγή στοιχείων σε εισιτήριο που έχει βγει σε άλλο όνομα.

«Παρακαλούμε να μην εμφανιστεί στο γήπεδο κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο. Κανένας με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Η ουγγρική αστυνομία προειδοποίησε για εξονυχιστικό έλεγχο και η UEFA παρακολουθεί στενά την διαδικασία με απεσταλμένο υπεύθυνο ασφαλείας», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!