«Δεν ξεχνάω τον Φάρο!»

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κύμης, παρουσιάστηκε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τον αγώνα :

» Δεν ήταν εύκολη νίκη. Μέχρι το 36′ ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ειδικά για εμάς που ερχόμασταν από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι από την Κύμη, με πίεση στην άμυνα τους, παίζουνε πολύ δυναμικά στην άμυνα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι και τελικά ελέγξαμε τον αγώνα.»

Για το γεμάτο ρόστερ :

» Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμα να βρούμε το 100% της χημείας μας.Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και σε κάθε αγώνα μπορεί και κάποιος άλλος να ξεχωρίζει. Έχουμε ένα πολύ ισορροπημένο και γεμάτο ρόστερ και πρέπει να βρούμε την χημεία μας στο ροτέισον. Μερικές φορές δυσκολευόμαστε να συνηθίσουμε να παίζουμε διαφορετικό χρόνο σε κάθε αγώνα, κάτι όμως που είναι λογικά με βάση του ρόστερ. Πιστεύω ότι σε έναν μήνα αυτό το στοιχείο θα είναι αυτό που θα μας δώσει πολλές μεγάλες νίκες. »

Για την απόδοση του :

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας ακόμα.  Όμως καταλαβαίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου με οποιοδήποτε τρόπο. Κύριος στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει.»

Για το κύπελλο :

«Έχουμε πολλά σημαντικά ματς μέχρι τότε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά. Ναι είναι τεράστιο κίνητρο για εμάς να βρεθούμε σε έναν τελικό κυπέλλου. Είμαστε στα ημιτελικά και θέλουμε να πάμε τελικό. Για εμένα είναι μεγάλο κίνητρο ακόμα. Δεν θα ξεχάσω με τίποτα όταν χάσαμε την πρόκριση στον τελικό από τον Φάρο. Αν πάμε στον τελικό, μπορεί να γίνει οτιδήποτε.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!