Το απίστευτο ντεμαράζ του ΠΑΟΚ! (pics)

Με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον ακριβώς στο 1/3 του, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταφέρει απίθανα πράγματα σε αυτό το διάστημα.

Για να μην ξεχνιέται κανείς, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από μειονεκτική θέση έχοντας -2 βαθμούς (απόρροια των περσινών «κλεμμένων»), παρόλα αυτά, όχι μόνο έφτασε τους υπόλοιπους, αλλά τους ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ.

Δείτε πώς ήταν η βαθμολογία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και πώς είναι τώρα μετά από 10 αγωνιστικές. Πώς ήταν δηλαδή στις 25 Αυγούστου και πώς στις 11 Νοεμβρίου, με μεσοδιάστημα 76 ημερών!

Μέσα σε διάστημα μόλις 2,5 μηνών, με 9 νίκες και μία ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ επιδόθηκε σε ένα απίθανο ντεμαράζ, παρά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του καλοκαιριού, αλλά και των ομίλων του Europa League το Φθινόπωρο.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε λοιπόν στη 15η θέση με -2 βαθμούς (-6 είχε ο Παναθηναϊκός), και από την 5η αγωνιστική έπιασε κορυφή. Έκτοτε, όχι μόνο δεν την έχει αφήσει αλλά αυξάνει προοδευτικά τη διαφορά από τους διώκτες του.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις του ΠΑΟΚ ανά αγωνιστική:

1η 6ος

2η 4ος

3η 4ος

4η 2ος

5η 1ος

6η 1ος

7η 1ος

8η 1ος

9η 1ος

10η 1ος


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!